بلومبرگ مطرح کرد؛ تشدید نبرد نفتی ایران و عربستان

بلومبرگ مطرح کرد؛

تشدید نبرد نفتی ایران و عربستان

گروه اقتصادی: ایران در تلاش برای پس گرفتن سهم بازار نفت خود پس از لغو تحریمها، در حال حاضر نفت سنگین خود را برای تحویل در ماه مارس برای اولین بار طی چند دهه گذشته در بازارهای آسیایی ارزانتر از نفت عربستان می‌فروشد. 

به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، به گفته یکی از مقامات شرکت ملی نفت ایران نفت که خواست نامش فاش نشود، این شرکت نفت سنگین تحویل مارس را دو دلار و ۶۰ سنت پایین تر از شاخص عمان و دوبی می فروشد. ایران که دستکم از سال ۲۰۰۶ در قیمت‌گذاری نفت خود با عربستان در رقابت بوده، در حال حاضر برای نفت تحویل ماه آینده نسبت به عربستان ۱۰ سنت تخفیف بیشتری میدهد. پنجمین تولید کننده بزرگ نفت اوپک به دنبال پس گرفتن سهم بازار خود پس از لغو تحریمهای در ماه گذشته است.

این کشور اعلام کرده که صادرات خود را بلافاصله پس از لغو تحریمها روزانه ۵۰۰ هزار بشکه افزایش می‌دهد و در تدارک معرفی یک درجه جدید از نفت سنگین تا ماه مارس است. ایران قبل از تشدید تحریمها در سال ۲۰۱۲ دومین تولید کننده بزرگ اوپک بود. ویل یون تحلیلگر شرکت هیوندای فیوچرز گفت: این امر در راستای روش ایران برای پس گرفتن سهم بازار از دست رفته بوده است.

وی گفت: این کشور باید قبل از اینکه مذاکره با عربستان و اوپک را شروع کند باید بخش قابل توجهی از سهم بازار خود را احیا کند. شرکت نفت عربستان هفته گذشته یک تخفیف دو دلار و ۴۰ سنتی را برای نفت متوسط عربی تحویل مارس در آسیا ارائه داد. براساس ساختار قیمت گذاری فصلی که شرکت ملی نفت ایران از قبل از آن استفاده می‌کرد انتظار میرفت ایران نفت سنگین خود دو دلار و ۵۰ سنت پایین تر شاخص عمان- دوبی بفروشد.

شرکت ملی نفت ایران همچنین یک تخفیف ۱۰ درصدی دیگر را برای نفت فروزان در بازار آسیا در نظر گرفته و آن را دو دلار و ۴۳ سنت کمتر از شاخص عمان- دوبی برای تحویل در ماه مارس میفروشد. شرکت ملی نفت ایران همچنین فرمول قیمتگذاری فصلی را برای نفت سبک ایران نیز حفظ کرده و آن را ۸۰ سنت پایین تر از شاخص می‌فروشد.

دسته بندی: 
منبع خبر: 
بهار نیوز
تصویر خبر: 
نمایش در صفحه اصلی: 
نمایش در صفحه اصلی


شماره ثبت: ۳۴۱۸۶
شماره مجوز بانک مرکزی: ۳۴۱۸۶
شماره مجوز کانون صرافان:۳۴۱۸۶


 
 

خط ویژه: ۷۴۳۳۵

 

تلفن تماس: ۰۲۱۲۲۸۸۸۸۸۷ (۱۰ خط) و ۰۲۱۲۶۴۱۲۱۲۵

 

تلفن همراه: ۰۹۱۲۸۹۹۷۴۰۰ ( مسئول حوالجات )

 

پست الکترونیکی: info@tajmirexchange.com

عضویت در کانال تلگرام با کد QR